El Patronat Municipal d’Esports celebra a Valls dins la Setmana Europea de la Mobilitat una nova edició de la tradicional Festa de la Bicicleta. Tindrà lloc el diumenge 23 de setembre, a partir de les 11 del matí i s’iniciarà i finalitzarà al Pati.

PUBLICITAT

La mobilitat sostenible és un dels eixos principals sobre els quals es treballa, promovent-la entre la ciutadania i facilitant la pacificació de l’espai públic per mostrar com seria una ciutat més verda, més confortable i menys contaminada.
Fomentant la bicicleta com a vehicle sostenible i respectuós amb el medi ambient sobre el canvi climàtic i la necessitat de reduir les emissions de CO₂.

L’any 2009 es va registrar el rècord de participació, amb 933 ciclistes, i l’any passat la xifra de participants va arribar als 415 ciclistes. La Festa, organitzada pel Patronat d’Esports conjuntament amb l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Valls i el Consell Esportiu de l’Alt Camp, espera mantenir el nombre d’inscrits dels últims anys.

Compta amb la implicació de les escoles i instituts de la ciutat i de les associacions ciclistes com Esport Ciclista Valls, SCCB Valls, Club Ciclista Xavi Tondo i BTT Valls i Alt Camp.

Amb un ampli ressò popular, és una de les activitats més participatives de les que organitza el Patronat i compta amb més de 40 voluntaris que vetllen per la seguretat de tots els participants.

PUBLICITAT