“Hi vam ser i hi tornarem a ser! No ens aturarem!” aquest és el lema de la concentració convocada per l’ANC i Òmnium aquest dijous, 20 de setembre, a dos quarts de 8 del vespre a la cruïlla de Rambla Catalunya amb la Gran Via de Barcelona, davant la seu del Departament d’Economia.

PUBLICITAT

Mateix punt, on farà un any, es van concentrar les protestes durant els escorcolls de la Guàrdia Civil, arran de les quals hi ha la causa de l’empresonament injust del llavors president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, i del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, acusats de rebel·lió.

Les entitats convoquen a la ciutadania a reviure la jornada del 20-S i reivindicar el dret a la llibertat d’expressió i manifestació pacífica.
Serà un acte plural amb protagonisme dominant per a Sànchez i Cuixart. Hi haurà parlaments de les entitats sobiranistes i actuacions musicals.

Valls-Alt Camp per la Independència organitza autobusos per assistir a la concentració convocada a Barcelona. La sortida es farà des de l’estació d’autobusos de Valls a dos quarts de 6 de la tarda, i el preu del viatge serà de 5 euros.
La reserva de la plaça es pot fer per correu a valls@assemblea.cat o trucant al 680 576 189 o al 629 967 023.

PUBLICITAT