Valls-Alt Camp per la Independència organitza autobusos pel primer aniversari del 20-S

“Hi vam ser i hi tornarem a ser! No ens aturarem!” aquest és el lema de la concentració convocada per l’ANC i Òmnium aquest dijous, 20 de setembre, a dos quarts de 8 del vespre a la cruïlla de Rambla Catalunya amb la Gran Via de Barcelona, davant la seu del Departament d’Economia.

PUBLICITAT

Mateix punt, on farà un any, es van concentrar les protestes durant els escorcolls de la Guàrdia Civil, arran de les quals hi ha la causa de l’empresonament injust del llavors president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, i del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, acusats de rebel·lió.

Les entitats convoquen a la ciutadania a reviure la jornada del 20-S i reivindicar el dret a la llibertat d’expressió i manifestació pacífica.
Serà un acte plural amb protagonisme dominant per a Sànchez i Cuixart. Hi haurà parlaments de les entitats sobiranistes i actuacions musicals.

Valls-Alt Camp per la Independència organitza autobusos per assistir a la concentració convocada a Barcelona. La sortida es farà des de l’estació d’autobusos de Valls a dos quarts de 6 de la tarda, i el preu del viatge serà de 5 euros.
La reserva de la plaça es pot fer per correu a valls@assemblea.cat o trucant al 680 576 189 o al 629 967 023.

 

L’impost de vehicles es reduirà l’any 2019 en un 4,4% situant-se en el seu nivell més baix dels últims 15 anys

El ple de l’Ajuntament de Valls debatrà el dilluns dia 24 de setembre la modificació de les ordenances fiscals municipals per a l’exercici 2019 i un modificat pressupostari per ampliar la dotació econòmica per a projectes d’inversions.

L’alcalde de Valls, Albert Batet, ha informat dels dos temes que inclou la proposta d’ordenances.
Una disminució de la pressió fiscal per a l’any vinent reduint en un 4,4% l’impost de vehicles de tracció mecànica, un dels impostos que l’Ajuntament ha reduït més en els últims anys, situant el seu índex en l’1,67%, el que representa el nivell més baix dels últims 15 anys.

Per altra banda, la proposta per al 2019 inclou congelar la resta d’impostos.
Es consolida la baixada al principal impost de Béns Immobles, es torna a congelar el rebut de les escombraries que es manté invariable per sisè any consecutiu, la supressió de la taxa d’obertura d’establiments per noves activitats i també totes aquelles que canviïn de titular, amb l’objectiu de facilitar així la regeneració del teixit econòmic i comercial.

La totalitat de bonificacions fiscals per a persones en situació de vulnerabilitat social o per a famílies nombroses, l’impost de construccions per a obres que s’executin en l’àmbit del barri antic, rebaixes del rebut de les escombraries per als usuaris habituals de la deixalleria, així com el bitllet de bus urbà per a jubilats i majors de 65 anys.

El ple també aprovarà un modificat de pressupost que amplia inversions en 1,8 milions d’euros i garanteix el finançament per a la rehabilitació de Ca Xapes, a més de dotar amb més recursos, projectes d’enllumenat, espais lliures i aparcaments.

PUBLICITAT