Recta final de les obres al carrer Jacint Verdaguer

Les obres d’urbanització del carrer Jacint Verdaguer encaren la recta final.

PUBLICITAT

L’alcalde de Valls, Albert Batet, i la regidora de Via Pública i Serveis, Dolors Farré, les van visitar aquest dilluns, 24 de setembre.
El carrer passarà a ser de plataforma única i manté l’estètica d’altres actuacions de millora executades recentment a Valls.

El projecte de millora amb una inversió de 85.000 euros disposar de la transformació integral del carrer Jacint Verdaguer, amb la modernització de les xarxes de serveis així com la renovació completa del ferm i les voreres, la instal·lació del nou enllumenat amb tecnologia led, més eficient perquè genera una major sensació d’il·luminació però amb un consum energètic menor, l’eliminació dels traspassos aeris elèctrics i telefònics que ara s’han soterrat i l’actualització dels serveis públics de clavegueram, aigua i electricitat.

En tractar-se d’un carrer estret però amb molt de trànsit comunicant dues vies urbanes principals com la muralla de Sant Antoni i la carretera de Montblanc, s’ha previst instal·lar pilones en algun tram per delimitar els espais amb l’objectiu de fer compatible la seguretat de vianants i la comoditat de la circulació de vehicles.

Es preveu que al llarg de la setmana vinent es pugui obrir el carrer al trànsit.

 

Nou paviment a la piscina coberta del Fornàs

Les obres de la piscina coberta del Fornàs han finalitzat aquest mes de setembre amb la millora del paviment de les instal·lacions.
L’alcalde de Valls, Albert Batet, acompanyat pels regidors d’Esports i Actuacions Públiques, Eduard Gonzàlez i Judit Fàbregas, van visitar les obres aquest dilluns, 24 de setembre.

El projecte amb una inversió de 73.000 euros ha consistit en la substitució de tot el paviment antilliscant, uns 800 metres quadrats, al voltant de les dues piscines, així com als accessos de les instal·lacions i el túnel de dutxa. A més, el canvi de finestres, portes, la col·locació de nous podis de salt i la instal·lació de la nova senyalització informativa.

Els treballs a la piscina, una instal·lació que data de l’any 1991, han permès millorar un equipament esportiu que cada setmana utilitzen unes 1.300 persones.

PUBLICITAT