La xerrada “Salvament al Mediterrani” conduïda per Guillermo Cañardo, cap de missió i coordinador mèdic de Proactiva Open Arms organitzada per la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Valls, a través del Pla d’Inclusió i Cohesió Social, tindrà lloc a la Sala d’actes de l’Institut d’Estudis Vallencs, avui dimecres 26 de setembre a les 19 h.

PUBLICITAT

Les estadístiques d’aquesta crisi humanitària dels últims anys són alarmants, per això la Regidoria de Benestar Social ha anat consolidant la política de cooperació internacional, amb aportacions anuals de 10.000 euros del pressupost municipal a projectes d’ajuda als refugiats i a comunitats originàries de països en vies de desenvolupament que tenen vincles amb Valls.
I enguany s’han destinat 5.000 euros dels pressupostos a la Fundació, amb l’objectiu de donar suport a l’entitat en la seva tasca.

El regidor de Benestar Social, Jordi Cartanyà, i el mateix Cañardo, signaran el conveni entre l’Ajuntament de Valls i Proactiva Open Arms, aquesta tarda, abans de la conferència.

Jordi Cartanyà, ens explica els detalls.

PUBLICITAT