La 1a edició de l’esmorzar de veremadors, una nova activitat promocional del mercat de la fruita i la verdura serà el pròxim dissabte 29 de setembre a la plaça del Blat de 8.30 a 12 hores.

PUBLICITAT

Un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Comerç i Turisme conjuntament amb la Societat Agrícola de Valls i amb la col·laboració de diferents restauradors i establiments de la ciutat (Casa Vidal, Ca la Vicky, i els bars restaurants Bruch, Ca l’Àngel, Luga i Planeta Kasteller).

Consistirà amb un apat popular a base de sardines, pa de pagès, tomaca, alls, raïm i aigua o vi.

El preu de l’esmorzar és de 3 euros i els tiquets es poden comprar anticipadament a l’Oficina de Turisme, a les parades del mercat de la fruita i la verdura i als establiments col·laboradors, o bé comprar-los el mateix dia fins a exhaurir les degustacions.

Un acte que també comptarà amb l’actuació musical del grup So Nat grallers.

La campanya amb el lema “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, el mercat de Valls, amb més de vuit segles d’història, vol promocionar i valorar els productes km0 que s’hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada per mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat.

Durant tot l’any s’estan celebrant diferents activitats promocionals, amb showcookings, activitats pedagògiques a les escoles, la primera favatada popular el passat mes d’abril o la degustació de vermut aquest l’estiu.

PUBLICITAT