Pere Cano ens recomana que veure als escenaris vallencs aquest cap de setmana, i comenta els concerts passats.

PUBLICITAT

Avui parlem del concert al vallenc geni compositor Robert Gerhard, i el concert d’homenatge que li van oferir els Amics de la Música de Valls. Una manera de reivindicar el músic a la ciutat on va néixer i on molts encara no el coneixen. Un músic modernista i avantguardista, de gran renom.

Pel que fa a teatre, continuem amb les reivindicacions de personatges rellevants. Des del passat dimecres ja hi ha a la venda les entrades al creador vallenc Pere Mialet, el 5 i 6 d’octubre. Se celebra el 50 aniversari de la seva mort, al teatre principal, sota la direcció de la Franzina Fernández.

Finalment parlem d’Oníric, un nou espai teatral, que s’emmiralla en la tradició anglosaxona del musical. Una proposta amb grandíssims actors i cantants a primera fila.

I molt més!

PUBLICITAT