La companyia Repsol signa un conveni de patrocini amb el CB Valls per fomentar la formació esportiva i la difusió dels valors del bàsquet entre els joves esportistes.

PUBLICITAT

Repsol no impulsar el vessant professional, sinó el compromís amb la salut i l’esport formatiu que ja ha demostrat el club de la capital de l’Alt Camp, en les darreres temporades.

Amb el seu primer equip masculí a lliga EBA i el seu primer equip femení a Primera Categoria Catalana, el CB Valls és un club referent, especialment en el que fa referència a la formació integral, amb 26 equips de base i més de 300 jugadors i jugadores.

En les setmanes vinents, el club de bàsquet vallenc presentarà també tots els seus equips de les escoles, una tasca amb els més petits, un dels motius pels quals la companyia energètica Repsol ha decidit donar el seu suport.

José Luis Vicente, president del CB Valls, ha mostrat la seva satisfacció amb la signatura del conveni: “Amb la incorporació de Repsol com a nou patrocinador del nostre club, podem seguir oferint i ampliant un projecte esportiu d’èxit destinat a la formació dels nens i nenes de Valls i del conjunt de la demarcació de Tarragona.”

I per la seva banda, el responsable de comunicació i relacions externes de Repsol, Josep Bertran ha lloat la tasca del CB Valls i ha refermat l’aposta de la seva companyia “per les entitats arrelades al territori que treballen i aposten, més enllà de l’esport professional, per al seu vessant més social i formatiu”.

PUBLICITAT