Inaugurada oficialment la plaça situada davant l’Antic Hospital de Sant Roc com la plaça de l’U d’Octubre.

PUBLICITAT

L’alcalde de Valls, Albert Batet, regidors de l’Ajuntament i els presidents de Valls Alt Camp per la Independència, Jordi de Bofarull, i Òmnium, Rosa Olivé, van descobrir la placa el passat dissabte 29 de setembre.

La nova denominació de la plaça va ser aprovada pel ple de l’Ajuntament en record a la jornada històrica del referèndum del passat 1 d’octubre de 2017 per 16 vots a favor i 4 en contra.

Un acte que ha comptat amb l’assistència de nombrosos vallencs, l’actuació del professor Pere Navarro interpretant algunes cançons tradicionals dels Països Catalans i la participació de la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls que han enlairat els seus pilars.

 

PUBLICITAT