Una vallenca detinguda a la manifestació de Barcelona

Una vallenca militant d’Arran ha estat detinguda aquest matí a Barcelona, en el marc de la manifestació independentista organitzada a la capital. A les vuit del vespre tres desenes de persones entre els membres d’Arran, de l’Agrupament Escolta i persones de la ciutat. S’han reunit per mostrar el seu suport. L’encarregat de llegir el manifest ha estat Marck Àlava.

PUBLICITAT

La tensió durant la manifestació ha arribat al seu punt àlgid durant les càrregues policials, que s’han dut a terme a la Via Laietana, després que els manifestants llancessin pols de colors com la que s’utilitza a les festes Holi. També a la plaça Catalunya, on s’han trobat els manifestants independentistes amb la manifestació de l’associació Jusapol, sindicat de la Policia Nacional i Guàrdia Civil volia retre homenatge als agents que van participar en l’operatiu policial del passat 1 d’octubre. Ha estat en aquest lloc que s’han produït les detencions. El total de detencions ha estat de sis persones, una d’elles la vallenca. Al llarg de la jornada els serveis d’emergències han atès 24 persones, amb motiu de les càrregues policials. 5 han estat traslladades a centres sanitaris.

Plaça de l’U d’Octubre a Valls

Inaugurada oficialment la plaça situada davant l’Antic Hospital de Sant Roc com la plaça de l’U d’Octubre.

L’alcalde de Valls, Albert Batet, regidors de l’Ajuntament i els presidents de Valls Alt Camp per la Independència, Jordi de Bofarull, i Òmnium, Rosa Olivé, van descobrir la placa el passat dissabte 29 de setembre.

La nova denominació de la plaça va ser aprovada pel ple de l’Ajuntament en record a la jornada històrica del referèndum del passat 1 d’octubre de 2017 per 16 vots a favor i 4 en contra.

Un acte que ha comptat amb l’assistència de nombrosos vallencs, l’actuació del professor Pere Navarro interpretant algunes cançons tradicionals dels Països Catalans i la participació de la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls que han enlairat els seus pilars.

1a edició de l’esmorzar de veremadors a la plaça del Blat

La plaça del Blat acollia la 1a edició de l’esmorzar de veremadors, una nova activitat promocional del mercat de la fruita i la verdura, el passat dissabte 29 de setembre. Un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Comerç i Turisme conjuntament amb la Societat Agrícola de Valls i amb la col·laboració de diferents restauradors i establiments de la ciutat.

L’esmorzar va consistir amb un àpat popular a base de sardines, pa de pagès, tomaca, alls, raïm i aigua o vi.
Un acte que també va comptar amb l’actuació musical del grup So Nat grallers amenitzant la festa durant tot el matí.

Amb el lema “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, el mercat de Valls, vol promocionar i valorar els productes km0 que s’hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada per mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat.

Cara i creu per als equips femení i masculí del CB Valls

Derrota a lliga EBA del CB Valls Nutrion contra el Mataró Feimat amb un resultat de 52-82. Per altra banda, valuosa i bona victòria del sènior femení CB Valls Lear a la pista del Pallejà amb un resultat de 58-79.

Ens n’explica tots els detalls Jaume Pros.

PUBLICITAT