Arrenca la nova temporada de tardor dels Teatres de Valls amb “L’encàrrec”, un homenatge a l’històric escriptor vallenc Pere Mialet, ideat pel Grup del Teatre Principal.

PUBLICITAT

S’han programat dues representacions aquest divendres 5 i dissabte 6 d’octubre a les 21 h al Principal de Valls.

Els textos de Pere Mialet i Rabadà tornen a l’escenari del Teatre Principal en un format especialment creat per a l’ocasió, l’espectador podrà veure en un mateix muntatge diferents escenes de l’extensa obra de l’autor vallenc.

A la direcció i creació, Francina Fernández, també vallenca, acompanyada d’una vintena d’actors i actrius del GTP.

Aquest any es compleixen 50 anys de la mort de Pere Mialet, periodista de professió, i paral·lelament creador literari, de caràcter popular, amb especial dedicació als contes i a la novel·la curta, basada generalment en l’experiència personal.

 

PUBLICITAT