Conveni de col·laboració amb les empreses de promoció turística Calafell Evasion i Auriga Serveis Culturals

L’Ajuntament conserva la col·laboració amb les empreses Calafell Evasion i Auriga Serveis Culturals garantint que la ciutat de Valls es consolidi en el mercat turístic francès.

PUBLICITAT

Els anys 2014 i 2015 van visitar Valls al voltant d’uns 250 turistes francesos, amb un augment de les xifres molt favorable, aquest 2018, ja han visitat la ciutat un miler de turistes procedents de França i s’espera que fins a final d’any s’acosti als 2.500 visitants.

Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, explicava així en què consisteix.

L’Oficina Municipal de Turisme encarregada de realitzar la visita guiada, inicia al Pati una introducció històrica de la ciutat, recorrent els edificis modernistes de la plaça.
Es visita la Capella del Roser i la plaça del Blat, Km0 del fet casteller, també durant el recorregut els turistes tenen l’oportunitat de visitar l’Església de Sant Joan i acabar al refugi antiaeri de Can Segarra, espai on es projecta l’audiovisual de la guerra civil a la ciutat i es visiten les galeries. Tot seguit, disposen de temps lliure per poder fer algunes compres a la ciutat, amb material promocional dissenyat exclusivament per al mercat turístic francès amb promocions de diferents establiments de la ciutat per incentivar el comerç local.

Txema Nosas, responsable d’Auriga Serveis Culturals, ens explica la proposta a mida amb els grups de Calafell Evasion.

Jerome Pouil, responsable de Calafell Evasion, afegia.

 

«L’encàrrec», homenatge a Pere Mialet

Arrenca la nova temporada de tardor dels Teatres de Valls amb “L’encàrrec”, un homenatge a l’històric escriptor vallenc Pere Mialet, ideat pel Grup del Teatre Principal.

S’han programat dues representacions aquest divendres 5 i dissabte 6 d’octubre a les 21 h al Principal de Valls.

Els textos de Pere Mialet i Rabadà tornen a l’escenari del Teatre Principal en un format especialment creat per a l’ocasió, l’espectador podrà veure en un mateix muntatge diferents escenes de l’extensa obra de l’autor vallenc.

A la direcció i creació, Francina Fernández, també vallenca, acompanyada d’una vintena d’actors i actrius del GTP.

Aquest any es compleixen 50 anys de la mort de Pere Mialet, periodista de professió, i paral·lelament creador literari, de caràcter popular, amb especial dedicació als contes i a la novel·la curta, basada generalment en l’experiència personal.

PUBLICITAT