Oberta la convocatòria de subvencions per a les entitats juvenils i d’educació en el lleure infantils i juvenils de Valls

El servei municipal de joventut de l’Ajuntament de Valls, VallsJove, ha obert una nova convocatòria per donar suport a les entitats d’educació en el lleure i a les entitats juvenils per les activitats desenvolupades en el període comprès entre el setembre de 2017 i l’agost de 2018.

PUBLICITAT

Amb aquestes subvencions des del servei de joventut es vol fomentar la participació de les entitats en projectes de barri i ciutat, potenciar la formació d’educadors/es en el camp del lleure, donar suport al funcionament de les entitats, promoure la cohesió social, assegurar una oferta d’activitats socioculturals juvenils i donar suport a les activitats de caire lúdic, cultural o festiu.

Les entitats poden presentar les sol·licituds fins al pròxim dia 24 d’octubre a les dependències de Valls Jove. Trobaran tota la documentació necessària a l’espai web de Joventut vallsjove.cat o a la seu electrònica de l’Ajuntament seu.valls.cat.

 

Nou cicle d’art contemporani a la Capella de Sant Roc

El Museu de Valls inaugura l’inici d’una nova intervenció artística, però també d’un nou cicle, a cura de Juan Canela, sota el nom «Una força vulnerable» amb l’obertura de la Capella de Sant Roc, sala d’Art contemporani.

«Una força vulnerable» és un projecte curatorial que reuneix el treball de diferents artistes i col·lectius. Els projectes incideixen en la pròpia arquitectura i història de la Capella de Sant Roc, en la idea de ritual i celebració.

Un espai en el qual aquesta força vulnerable pròpia del nostre temps ens permet explorar la possibilitat d’una forma diferent de pensar i viatjar cap al poder afectiu més enllà dels codis establerts.

La primera mostra es titula «Què fan amb els nostres ossos?» i la signa l’artista Sacchi – De Santo.

Aquesta parella d’artistes visuals, actualment treballen en projectes que creuen imaginació utòpica, ficció social i anticolonialisme.

La intervenció és un intent de tornar a un territori propi profanat, una investigació sobre el cos, exposat sota els codis de la veritat científica, una recerca de justícia, una insistent pregunta sobre quin subjecte pot ser exposat i qui pot ser l’espectador.

La inauguració té lloc aquest dissabte a les 13 h i l’obra es podrà veure fins al 25 de novembre, l’entrada és gratuïta.

PUBLICITAT