El Museu de Valls inaugura l’inici d’una nova intervenció artística, però també d’un nou cicle, a cura de Juan Canela, sota el nom «Una força vulnerable» amb l’obertura de la Capella de Sant Roc, sala d’Art contemporani.

PUBLICITAT

«Una força vulnerable» és un projecte curatorial que reuneix el treball de diferents artistes i col·lectius. Els projectes incideixen en la pròpia arquitectura i història de la Capella de Sant Roc, en la idea de ritual i celebració.

Un espai en el qual aquesta força vulnerable pròpia del nostre temps ens permet explorar la possibilitat d’una forma diferent de pensar i viatjar cap al poder afectiu més enllà dels codis establerts.

La primera mostra es titula «Què fan amb els nostres ossos?» i la signa l’artista Sacchi – De Santo.

Aquesta parella d’artistes visuals, actualment treballen en projectes que creuen imaginació utòpica, ficció social i anticolonialisme.

La intervenció és un intent de tornar a un territori propi profanat, una investigació sobre el cos, exposat sota els codis de la veritat científica, una recerca de justícia, una insistent pregunta sobre quin subjecte pot ser exposat i qui pot ser l’espectador.

La inauguració té lloc aquest dissabte a les 13 h i l’obra es podrà veure fins al 25 de novembre, l’entrada és gratuïta.

 

PUBLICITAT