Els castellers i castelleres de la Colla Vella dels Xiquets de Valls es van dirigir a la parròquia de Sant Joan per concedir el títol que els acredita com a vencedors del 27è Concurs de Castells a la patrona de la ciutat, la Mare de Déu de la Candela, aquest dilluns dia 8 d’octubre.

PUBLICITAT

Rebuts pel rector Joan Aguila, la canalla i tothom qui va voler van poder besar la imatge de la Mare de Déu i dedicar-li el títol.

Seguidament, una àmplia representació de la colla assistia a la recepció oficial a l’Ajuntament, un acte que va comptar amb la participació de l’alcalde de Valls, Albert Batet, i els regidors de l’Ajuntament.

El cap de colla de la Vella va destacar, al saló de plens de l’Ajuntament de Valls, que la victòria al Concurs “va per la ciutat, va per la colla i per tots els esforços de tants i tants anys” i l’alcalde de Valls va felicitar als rosats i va destacar que “Valls, com a Km0 del món casteller se’n orgulleix de la Vella” i va seguir “Com a ciutat només us podem donar les gràcies i animar-vos a continuar amb el mateix esperit”.

Per acabar, la canalla i el cap de colla, Albert Martínez, sortien al balcó per oferir el títol a tota l’afició rosada que s’havia desplaçat fins a la plaça del Blat.

 

PUBLICITAT