La Fira de Santa Úrsula de Valls compta enguany amb un curs especialitzat en fotografia castellera, una de les novetats visuals de la celebració.
Aquest curs es durà a terme en una diada castellera de gran importància que se celebra a la plaça del Blat amb les dues colles locals, la Vella dels Xiquets de Valls i la Joves Xiquets de Valls.
Una ocasió inigualable per aprendre a treballar a fons el què implica estar a plaça convivint amb els i les castelleres i captar els instants que passen contínuament al voltant de la càmera.

PUBLICITAT

El curs serà impartit pel fotògraf Jon TC i també hi participaran dos altres experts en el món de la fotografia castellera, com són Pere Toda i Lins Griñó.

Una formació de caràcter teòric i pràctic que constarà de dues sessions. La primera sessió, es realitzarà el 14 d’octubre, serà teòrica, per tal que els alumnes coneguin el material fotogràfic principal i imprescindible, els aspectes tècnics, la situació, els centres d’interès a tenir en compte durant la diada, la postproducció i edició de les fotografies, els canals i mitjans on donar a conèixer l’obra o el màrqueting per a la venda o cessió de les imatges.
I la segona sessió es realitzarà el 21 d’octubre, el mateix dia de Santa Úrsula al km0 casteller, per dur a terme tots els coneixements apresos a l’aula en la sessió anterior i aconseguir captar l’essència de tot el que passi durant la jornada castellera.

Trobareu tota la informació i com reservar la plaça a: www.jontcphoto.com

PUBLICITAT