Comença la tercera edició del programa Créixer en família, subvencionat per la Generalitat de Catalunya i impulsat pel Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social, de la Regidoria de Benestar Social, amb la implicació de la Regidoria d’Ensenyament, les AMPA, els centres educatius del municipi i el Pla Educatiu d’Entorn.

PUBLICITAT

Un programa formatiu dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per educar de forma positiva, amb l’objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en els progenitors. Cicles de tallers, per intercanviar experiències entre pares i mares amb fills i filles d’edats similars, guiats per professionals experts en la formació de famílies.

A Valls, s’iniciava el 2016 amb una edició dirigida a mares i pares amb fills i filles d’edats compreses entre 6 i 12 anys, el 2017 es va dedicar als de 12 a 16 anys. Enguany, edats compreses entre els 0 i 3 anys.

Els tallers es distribueixen en sis sessions que es duran a terme els dilluns de 18 h a 20 h, a partir del 12 de novembre. En les que es tractaran temàtiques com: l’afecte, l’autonomia, l’autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l’àmbit domèstic, el lleure i l’entorn, el paper educatiu de l’escola, etc.

L’espai de treball es trobarà al Centre Cívic (carrer Sant Pere, 2) i les inscripcions es poden fer als centres educatius del municipi.

Jordi Cartanyà, regidor de Benestar Social, ens explica els detalls

PUBLICITAT