La Crida per Valls-CUP es plantejava el 12 d’octubre, com una jornada laboral més, considerant un dia en el qual «no hi ha res a celebrar».

PUBLICITAT

Per aquesta raó, havien planejat treballar al seu despatx a l’Ajuntament de Valls i atendre-hi peticions i consultes de la ciutadania.

El portaveu de la Crida per Valls-CUP va consultar amb l’equip de govern si el 12-O farien activitat normal a l’Ajuntament, rebent resposta afirmativa.
Tot i això, l’accés a l’Ajuntament de Valls es trobava tancat, havent d’accedir per l’entrada de la Policia Local. Un accés que només pot ser utilitzat pels regidors i regidores a la zona de despatxos sense cap possibilitat per altres persones.

La candidatura independentista considera que «anar a treballar al despatx mantenint l’Ajuntament tancat i sense donar la possibilitat d’accedir-hi a la ciutadania és
només una acció de propaganda per part de l’equip de govern».

La seva proposta d’actuació és oferir la possibilitat als treballadors i treballadores municipals que treballin el 12 d’octubre, a canvi d’un dia festiu de lliure disposició i obrint les portes de l’Ajuntament.

PUBLICITAT