Nou cicle de tallers per a pares i mares en el marc del programa Créixer en família

Comença la tercera edició del programa Créixer en família, subvencionat per la Generalitat de Catalunya i impulsat pel Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social, de la Regidoria de Benestar Social, amb la implicació de la Regidoria d’Ensenyament, les AMPA, els centres educatius del municipi i el Pla Educatiu d’Entorn.

PUBLICITAT

Un programa formatiu dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per educar de forma positiva, amb l’objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en els progenitors. Cicles de tallers, per intercanviar experiències entre pares i mares amb fills i filles d’edats similars, guiats per professionals experts en la formació de famílies.

A Valls, s’iniciava el 2016 amb una edició dirigida a mares i pares amb fills i filles d’edats compreses entre 6 i 12 anys, el 2017 es va dedicar als de 12 a 16 anys. Enguany, edats compreses entre els 0 i 3 anys.

Els tallers es distribueixen en sis sessions que es duran a terme els dilluns de 18 h a 20 h, a partir del 12 de novembre. En les que es tractaran temàtiques com: l’afecte, l’autonomia, l’autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l’àmbit domèstic, el lleure i l’entorn, el paper educatiu de l’escola, etc.

L’espai de treball es trobarà al Centre Cívic (carrer Sant Pere, 2) i les inscripcions es poden fer als centres educatius del municipi.

Jordi Cartanyà, regidor de Benestar Social, ens explica els detalls

Els equips del CB Valls segueixen intractables a les seves lligues

Molt bona victòria del masculí CB Valls Nutrion, contra el CB Salt, amb una puntuació de 91-74, situant-se a la zona alta de la lliga EBA i pel que fa al sènior femení CB Valls Lear, aconsegueixen la victòria a la pista del CB Natació Sabadell amb un resultat de 58-65.

Ens n’explica tots els detalls Jaume Pros.

La CUP critica que l’Ajuntament de Valls no s’hagi obert el 12 d’octubre

La Crida per Valls-CUP es plantejava el 12 d’octubre, com una jornada laboral més, considerant un dia en el qual «no hi ha res a celebrar».

Per aquesta raó, havien planejat treballar al seu despatx a l’Ajuntament de Valls i atendre-hi peticions i consultes de la ciutadania.

El portaveu de la Crida per Valls-CUP va consultar amb l’equip de govern si el 12-O farien activitat normal a l’Ajuntament, rebent resposta afirmativa.
Tot i això, l’accés a l’Ajuntament de Valls es trobava tancat, havent d’accedir per l’entrada de la Policia Local. Un accés que només pot ser utilitzat pels regidors i regidores a la zona de despatxos sense cap possibilitat per altres persones.

La candidatura independentista considera que «anar a treballar al despatx mantenint l’Ajuntament tancat i sense donar la possibilitat d’accedir-hi a la ciutadania és
només una acció de propaganda per part de l’equip de govern».

La seva proposta d’actuació és oferir la possibilitat als treballadors i treballadores municipals que treballin el 12 d’octubre, a canvi d’un dia festiu de lliure disposició i obrint les portes de l’Ajuntament.

Maira Aurèlia Capmany a la URV

Maria Aurèlia Capmany és una de les escriptores més destacades de Catalunya. Tarragona li dedica una jornada a ella i a Aureli Capmany aquest dimarts. Serà la cinquena edició de la Jornada Càtedra Baixeras, de la Universitat Rovira i Virgili. A partir de les set de la tarda Carme Sansa portarà a Capmany al Campus Catalunya amb la declamació i cant de textos de l’autora. Estarà acompanyada per Jaume Mallofré. Durant tot el dia, però, es realitzen diverses activitats.

PUBLICITAT