Es compleixen 78 anys de l’afusellament de Lluís Companys i la secció local i la federació comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya a Valls i l’Alt Camp ho van commemorar a la ciutat.

PUBLICITAT

Càrrecs electes, militants i amics de la formació es van trobar aquest dilluns a les set del matí a la plaça del Blat per llençar les salves en honor del President que fou assassinat per la dictadura.

Tot seguit, es van dirigir al monument del President Companys al barri del Fornàs per fer la tradicional ofrena floral i llegir el manifest. Recordant que al llarg de la història quan s’ha volgut reprimir els drets i les llibertats, s’ha anat en contra de les institucions d’autogovern d’aquest país i contra els seus dirigents, com li va tocar viure al President Companys i com succeeix en l’actualitat amb les persones preses i exiliades polítiques.

PUBLICITAT