La Unió Cinòfila de Catalunya amb el suport de la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls organitza l’Exposició Internacional i Nacional Canina a la Sala Kursaal els dies 27 i 28 d’octubre.

PUBLICITAT

Un certament referent en nombre de participants de les quals s’organitzen a escala internacional, s’esperen més de 700 gossos de més d’un centenar de races diferents procedents de Catalunya, l’Estat espanyol, Rússia, Itàlia, França, entre altres països. Enguany, la novetat serà la temàtica ambientada en Halloween, amb decoració i activitats. La presidenta de l’entitat, Maite Gonzalbo, ens ho explica així.

L’Ajuntament col·labora amb aquesta Exposició que porta celebrant-se a Valls des de fa 17 anys amb la signatura del conveni que regula una aportació de 500 euros entre la regidoria de Comerç i Turisme i l’entitat.

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, ens parla de l’impacte a la ciutat. 

El tret de sortida serà dissabte i es podrà visitar gratuïtament fins diumenge.

Maite Gonzalbo, presidenta de l’entitat, continuava explicant com serà la jornada.

PUBLICITAT