La Fira Castells impulsada per l’Ajuntament de Valls i coorganitzada per la Revista Castells s’inaugura aquest divendres i serà durant tot el cap de setmana al Pati de Valls.

PUBLICITAT

En el marc del 8è Fòrum Casteller de Catalunya i amb motiu de Santa Úrsula, es reuniran vint estands d’empreses, artesans i entitats que elaboren o difonen productes vinculats al món casteller.

Una completa oferta de productes de marxandatge de temàtica castellera, peces d’artesania, elements de decoració, jocs tant infantils com d’adults, llibres i altres productes que giren entorn els castells.

Com a novetat s’estrenen quatre marques noves, que presentaran els seus productes: Artesans de Catalunya, El Burro dels jocs, Creacions en goma Eva i el Trivial Casteller acompanyades de prop de 30 marques més, habituals.

La Fira obre divendres a dos quarts de sis de la tarda on tots els estands organitzaran tallers i activitats, adreçades a públics diversos, especialment l’infantil. Un programa amb diferents propostes que s’intercalen, amb l’objectiu que els visitants puguin repetir la seva assistència i s’hi trobin iniciatives complementàries.

També hi haurà el Fòrum familiar, que brinda l’oportunitat de descobrir, aprendre i experimentar a través dels jocs lúdics en diferents camps i que ocuparà l’espai central el Pati.

PUBLICITAT