L’exposició internacional i nacional canina de Valls amb la participació de més de 700 gossos

La Unió Cinòfila de Catalunya amb el suport de la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls organitza l’Exposició Internacional i Nacional Canina a la Sala Kursaal els dies 27 i 28 d’octubre.

PUBLICITAT

Un certament referent en nombre de participants de les quals s’organitzen a escala internacional, s’esperen més de 700 gossos de més d’un centenar de races diferents procedents de Catalunya, l’Estat espanyol, Rússia, Itàlia, França, entre altres països. Enguany, la novetat serà la temàtica ambientada en Halloween, amb decoració i activitats. La presidenta de l’entitat, Maite Gonzalbo, ens ho explica així.

L’Ajuntament col·labora amb aquesta Exposició que porta celebrant-se a Valls des de fa 17 anys amb la signatura del conveni que regula una aportació de 500 euros entre la regidoria de Comerç i Turisme i l’entitat.

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, ens parla de l’impacte a la ciutat. 

El tret de sortida serà dissabte i es podrà visitar gratuïtament fins diumenge.

Maite Gonzalbo, presidenta de l’entitat, continuava explicant com serà la jornada.

Les novetats de productes castellers a la Fira Castells

La Fira Castells impulsada per l’Ajuntament de Valls i coorganitzada per la Revista Castells s’inaugura aquest divendres i serà durant tot el cap de setmana al Pati de Valls.

En el marc del 8è Fòrum Casteller de Catalunya i amb motiu de Santa Úrsula, es reuniran vint estands d’empreses, artesans i entitats que elaboren o difonen productes vinculats al món casteller.

Una completa oferta de productes de marxandatge de temàtica castellera, peces d’artesania, elements de decoració, jocs tant infantils com d’adults, llibres i altres productes que giren entorn els castells.

Com a novetat s’estrenen quatre marques noves, que presentaran els seus productes: Artesans de Catalunya, El Burro dels jocs, Creacions en goma Eva i el Trivial Casteller acompanyades de prop de 30 marques més, habituals.

La Fira obre divendres a dos quarts de sis de la tarda on tots els estands organitzaran tallers i activitats, adreçades a públics diversos, especialment l’infantil. Un programa amb diferents propostes que s’intercalen, amb l’objectiu que els visitants puguin repetir la seva assistència i s’hi trobin iniciatives complementàries.

També hi haurà el Fòrum familiar, que brinda l’oportunitat de descobrir, aprendre i experimentar a través dels jocs lúdics en diferents camps i que ocuparà l’espai central el Pati.

 

 

PUBLICITAT