Una diada castellera de Santa Úrsula 2018 molt a favor de la independència

L’espectacle casteller de Santa Úrsula d’enguany arrencava trenta minuts abans amb l’himne nacional de Catalunya donant el tret de sortida a la diada vallenca.

PUBLICITAT

Una enorme estelada omplia la plaça del Blat de Valls i el groc prenia protagonisme als colors vermell i rosat de les camises de les colles castelleres.

Una diada de més de quatre hores que serà recordada pels dos 4 de 9 sense folre descarregats per part de la Colla Joves i de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, però també pels múltiples intents de les dues colles vallenques en aconseguir coronar castells molt importants.

La Colla Joves després d’un peu desmuntat, tirava el primer castell, el 4de9sf,
per segona vegada consecutiva, coronat i descarregat, provocant l’eufòria dels vermells.
La Colla Vella obtava per la mateixa opció el 4de9sf, així acabava una primera ronda amb dos gammes extra.

A la segona ronda, la Joves provava el 2de8sf, castell que tornava a carregar, però després de l’aleta de l’enxaneta el castell cedia. Era el torn dels rosats portant a plaça el seu intent de 2de9sm, un castell amb nervis que acabava cedint amb dosos col·locats i l’acotxador situat. Seguidament ho intentaven amb el 3de10fm, castell que després d’una bellugadissa, la canalla tirava enrere.

En tercera ronda la Colla Joves provava el 3de9sf, dos peus desmuntats i tiraven el tercer intent però amb dosos a punt de col·locar-se, una trontollada feia tirar enrere a la canalla. Finalment a la tornada el castell cedia en el tram final. La Colla Vella també apostava pel 3de9sf, un castell que canviava amb dosos col·locats i l’enxaneta tirant avall, cedint per baix i quedant en intent. L’últim el 3de9f, descarregat.

La ronda de pilars, tancava la diada amb el pilar de 6 per part de les dues colles.

Campanya de vacunació contra la grip

En marxa la campanya de vacunació contra la grip estacional que es du a terme com cada any durant els mesos d’octubre i novembre, per l’Equip d’Atenció Primària.

Per tal de donar un millor servei als ciutadans, personal d’infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut es desplaçarà a diferents barris per realitzar l’administració de la vacuna, a banda del servei que es fa des del mateix Centre d’Atenció Primària.

Els punts de vacunació i horaris pels barris de Sant Josep Obrer, Grup Albada, Fraternal i Candela es realitzaran el dilluns 5 de novembre, de 12.30 a 14.00 hores, al local de la Unió Anelles de la Flama, pels barris de Santa Úrsula, Alt Camp, Miramar, Santa Gemma i el Fornàs, al local social del barri de Santa Úrsula el dimarts 6 de novembre, de 12.30 a 13.30 hores, a les Vivendes Colla Vella al local social del barri el dimecres 7 de novembre, de 17.00 a 17.20 hores, als Pisos Clols també al local social del barri el dimecres 7 de novembre, de 17.25 a 18.00 hores, pels barris del Portal Nou i Antic al Centre Obert el dijous 8 de novembre, de 12.30 a 13.30 hores i pels barris de les Comarques, Mas Clariana i Santa Magdalena la vacuna s’administrarà al local social del barri de les Comarques el divendres 9 de novembre, de 12.30 a 13.30 hores.

PUBLICITAT