La 38a edició de la Cursa Popular de Santa Úrsula bat el rècord de participació, comptant amb 1317 corredors. El Patronat Municipal d’Esports organitzador de l’esdeveniment esportiu reuneix atletes de competició però promou la festa ciutadana i esportiva amb la participació de petits i grans.
Una activitat amb caràcter popular i no competitiu, sense classificacions, categories o marques, una festa esportiva on es premia la participació.

PUBLICITAT

Eduard Gonzàlez, regidor d’Esports, donava el tret de sortida a les 10 del matí, els participants van recórrer els carrers del barri del Fornàs i la pista d’atletisme, amb un recorregut aproximat de 4 quilòmetres.

Al final de la cursa es va fer un sorteig de material esportiu cortesia de TROPS-SPORT i INTERSPORT– TOT JOC, amb pilotes de bàsquet i futbol i un reconeixement al participant més veterà, Anton Cabré i a la més jove, Paula Martínez.

A l’acte d’entrega de premis i obsequis hi van assistir Manel Odina, president del Consell Esportiu de l’Alt Camp, Francesc Vidal, gerent del Patronat d’Esports, Marta Galimany, atleta, i Jaume Marquès, representant de CESPA.

PUBLICITAT