L’Oficina de Català de Valls inicia el curs 2018-19 amb un total de 105 inscrits. Amb l’ampliació de l’oferta de cursos i la creixent demanda de persones nouvingudes, es registra un increment de gairebé el doble de matriculats respectes l’any anterior.

PUBLICITAT

S’imparteixen un total de 5 cursos que engloben els nivells, Curs Inicial (A1), Curs Bàsic 1 (A2) en horari de matí i de tarda/vespre.

A banda de l’activitat lectiva, també es duen a terme d’activitats complementàries com la participació i difusió de l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa”, instal·lada a la sala d’exposicions de l’Institut d’Estudis Vallencs, la conferència “Descobreix el mestre Fabra vist pels seus alumnes”, a càrrec de Rosa Lloret, la visita guiada a la biblioteca Carles Cardó o l’acció de visitar el mercat setmanal de la fruita i la verdura, per tal que els alumnes puguin practicar de primera mà els coneixements.

Conjuntament, es continua duent a terme el programa del Voluntariat per la Llengua, que ja ha arribat a la xifra de 100 parelles des de l’any 2010.

PUBLICITAT