Valls Viu la Moda presenta la temporada de tardor-hivern

El Centre Cultural Municipal acollirà una nova edició de la passarel·la de moda Valls Viu la Moda el diumenge 11 de novembre a les 18 h.

PUBLICITAT

Un centenar de models entre infantils, juvenils i adults presentarà amb 21 passis les novetats d’aquesta temporada tardor-hivern amb la participació dels 12 establiments de la ciutat. Moda infantil i puericultura, moda juvenil, moda home-dona, perruqueria, joieria, sabateria, roba interior i complements seran alguns dels elements centrals de la festa amb diverses coreografies durant la desfilada a càrrec de l’Escola de Dansa Adagi.

Un acte presentat, un any més, per les periodistes Marta Ferré i Montse Solé.
Amb el suport de les regidories de Comerç i Turisme i de Cultura de l’Ajuntament de Valls, a més del patrocini de Caixabank Lear Corporation

La recaptació de la venda d’entrades aniran destinats al projecte de recuperació de l’orgue de Valls. Afegint-se a la campanya de mecenatge i apadrina un dels tubs de l’instrument.

Un total de 105 inscrits al curs 2018-19 de l’Oficina de Català de Valls

L’Oficina de Català de Valls inicia el curs 2018-19 amb un total de 105 inscrits. Amb l’ampliació de l’oferta de cursos i la creixent demanda de persones nouvingudes, es registra un increment de gairebé el doble de matriculats respectes l’any anterior.

S’imparteixen un total de 5 cursos que engloben els nivells, Curs Inicial (A1), Curs Bàsic 1 (A2) en horari de matí i de tarda/vespre.

A banda de l’activitat lectiva, també es duen a terme d’activitats complementàries com la participació i difusió de l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa”, instal·lada a la sala d’exposicions de l’Institut d’Estudis Vallencs, la conferència “Descobreix el mestre Fabra vist pels seus alumnes”, a càrrec de Rosa Lloret, la visita guiada a la biblioteca Carles Cardó o l’acció de visitar el mercat setmanal de la fruita i la verdura, per tal que els alumnes puguin practicar de primera mà els coneixements.

Conjuntament, es continua duent a terme el programa del Voluntariat per la Llengua, que ja ha arribat a la xifra de 100 parelles des de l’any 2010.

PUBLICITAT