L’obra de teatre “Els darrers dies de la Catalunya republicana” es representarà el pròxim divendres 9 de novembre, a les 21 hores al Teatre Principal de Valls per commemorar el desè aniversari del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili.
L’obra, a càrrec de la companyia Terra Teatre, fa referència a l’èxode català de 1939 narrat per l’escriptor, historiador i polític tarragoní Antoni Rovira i Virgili quan entra en la fase culminant l’ofensiva final de les tropes franquistes a Catalunya.

PUBLICITAT

El desembre de 2007 es va inaugurar la primera Antena del Campus Extens de la URV i en l’actualitat hi ha 13 al territori que compten amb la col·laboració dels ajuntaments, amb espais municipals a disposició de la Universitat i amb el suport econòmic de la Diputació de Tarragona.

L’Ajuntament de Valls signava el febrer de 2009 el conveni d’adhesió al Campus Extens de la URV amb l’objectiu d’apropar el coneixement i la formació a la ciutadania mitjançant activitats diverses. Al llarg d’aquests 10 anys, ha col·laborat en la realització de conferències, taules rodones, esdeveniments locals com l’Espai de l’Estudiant, les Festes Decennals de la Candela, La Marató de TV3, entre altres. La participació en les activitats del Campus Extens de Valls ha sigut al voltant d’unes 2.000 persones.

L’obra de teatre és un acte obert i gratuït sol·licitant via correu electrònic a vallsgenera@valls.cat. les entrades o dues hores abans a les taquilles del Teatre Principal.

PUBLICITAT