25 noves entrades per a la Valls APP

La Valls APP, activa des del maig de 2015, que ja compta amb 2.500 usuaris, incorpora 25 noves entrades en diferents apartats informatius que van més enllà de l’agenda cultural.

PUBLICITAT

Les noves entrades sumen a l’aplicació diferents recursos culturals, llocs d’interès, oci, llibreries i establiments on pernoctar. Amb la fotografia il·lustrativa de cada lloc, l’adreça, els horaris d’obertura i/o visites, el telèfon de contacte i la ubicació per a la seva ràpida geolocalització.

La creació i el manteniment d’aquesta APP formen part del programa «Valls, ciutat de cultura participativa», on es difonen els actes organitzats per l’Ajuntament però també el conjunt d’agents culturals que volen adherir-se.
L’eina de la ciutat per a dispositius mòbils contribueix al foment d’aplicar les noves tecnologies en la gestió de la ciutat i en la seva sostenibilitat.

Jornada de portes obertes de la Comunitat Islàmica de Valls i l’Alt Camp

La Comunitat Islàmica de Valls i l’Alt Camp amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls,
organitza una jornada de portes obertes al centre de culte de la comunitat i diverses activitats, amb el propòsit d’apropar la seva cultura a tota la població.

El tret de sortida serà al Pati el dissabte 10 de novembre a les 10 del matí, amb diverses activitats com la degustació de te i dolços típics, exposicions d’un saló marroquí per a convidats i vestimentes tradicionals per a les festes, tallers de henna per tatuar i de cal·ligrafia àrab. A partir de les 13 hores es podrà visitar la Mesquita, el centre de culte ubicat al camí Tomb del Balcó.

PUBLICITAT