L’Institut d’Estudis Vallencs us convida a assistir el pròxim divendres 16 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre, a l’acte de presentació de la nova convocatòria del premi que enguany treballarà la festivitat del Corpus a Valls, que tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Institut.

PUBLICITAT

Albert Oliva, membre de l’entitat, filòleg i expert en folklore, ens farà cinc cèntims de tot el que es mou al voltant de la Festivitat del Corpus i així encaminar els aspectes a tractar d’aquesta nova convocatòria emmarcada enguany dins la celebració dels 700 anys del Corpus a Valls.

La Beca de fotografia Pere Català i Pic dota de 900 euros, optant a tots els fotògrafs que ho desitgin, amb treballs inèdits, no exposats ni premiats en qualsevol altra convocatòria.
Els interessats han de presentar a l’Institut d’Estudis Vallencs, abans del 20 de desembre, tota la documentació que es demana a les Bases.

PUBLICITAT