14a edició del Guant en el diàleg entre la música i els titelles

La 14a edició del Guant · Festival de Teatre de Titelles, compta amb deu companyies i 33 espectacles i activitats que tindran lloc als municipis de Valls, Alcover, El Morell, La Pobla de Mafumet i Mont-roig del Camp, del 20 i el 25 de novembre.
Un certamen artístic que farà èmfasi en un diàleg entre la música i els titelles on també s’oferirà una mirada cap al món oriental amb els titelles de paper amb la tècnica de l’«origami» o papiroflèxia, i per primer cop dissabte a la tarda a La Pobla i diumenge al matí a Valls es programarà una proposta per a infants a partir de només un any.

PUBLICITAT

Eudald Ferré, director del Festival Guant, ens ho explicava així. Amb la seva direcció artística, la mostra titellaire, no es conformarà amb aquesta exploració de bandes sonores en directe sinó que també oferirà altres tècniques que aportaran varietat i diversitat als ulls dels espectadors.

Els seus espectacles i una exposició es podran visionar al Teatre Principal de Valls amb diferents muntatges adreçats a públics familiar, infantil, jove i adult.
Marc Ayala, regidor de Cultura, ens ho explicava així.

Els alumnes d’arts plàstiques de 4t d’ESO de l’Institut Narcís Oller amb un muntatge d’interior i la Colla La Pessigolla amb unes accions de carrer, incorporen el Territori Creatiu Vallenc al certamen.

Les localitats ja estan a la venda a través del web www.ticketea.com, al telèfon 902 044 226 i a la taquilla del Teatre Principal de Valls.

L’Ajuntament de Valls promociona el comerç del Barri Antic amb dues línies de subvencions

L’Ajuntament de Valls, a través de la regidoria de Comerç i Turisme, ha obert les convocatòries d’ajuts destinats al comerç del Barri Antic. Es poden sol·licitar fins al dia 29 de novembre presentant una instància a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Per una banda, hi ha la subvenció per al lloguer en la implantació de noves empreses. Es tracta d’ajuts per al suport a l’activitat empresarial i comercial, destinats a afavorir la implantació de noves empreses en l’àmbit del Barri Antic de Valls, donant suport a nous establiments, o el trasllat dels ja existents. Un ajut equivalent a les despeses de lloguer per un període de tres mesos, amb un màxim de 1.000 euros.

I per altra banda, els ajuts a la promoció comercial i empresarial al Barri Antic que s’articularan al voltant de la línia de subvenció d’adequació i millora dels establiments.
L’import total màxim de la subvenció és de 6.000 euros i un ajut individual màxim de 1.200 euros.

 

 

PUBLICITAT