La 14a edició del Guant · Festival de Teatre de Titelles, compta amb deu companyies i 33 espectacles i activitats que tindran lloc als municipis de Valls, Alcover, El Morell, La Pobla de Mafumet i Mont-roig del Camp, del 20 i el 25 de novembre.
Un certamen artístic que farà èmfasi en un diàleg entre la música i els titelles on també s’oferirà una mirada cap al món oriental amb els titelles de paper amb la tècnica de l’«origami» o papiroflèxia, i per primer cop dissabte a la tarda a La Pobla i diumenge al matí a Valls es programarà una proposta per a infants a partir de només un any.

PUBLICITAT

Eudald Ferré, director del Festival Guant, ens ho explicava així. Amb la seva direcció artística, la mostra titellaire, no es conformarà amb aquesta exploració de bandes sonores en directe sinó que també oferirà altres tècniques que aportaran varietat i diversitat als ulls dels espectadors.

Els seus espectacles i una exposició es podran visionar al Teatre Principal de Valls amb diferents muntatges adreçats a públics familiar, infantil, jove i adult.
Marc Ayala, regidor de Cultura, ens ho explicava així.

Els alumnes d’arts plàstiques de 4t d’ESO de l’Institut Narcís Oller amb un muntatge d’interior i la Colla La Pessigolla amb unes accions de carrer, incorporen el Territori Creatiu Vallenc al certamen.

Les localitats ja estan a la venda a través del web www.ticketea.com, al telèfon 902 044 226 i a la taquilla del Teatre Principal de Valls.

PUBLICITAT