La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Valls va estar present al 2n Congrés Català de Pobresa energètica que es va celebrar els dies 8 i 9 a Barcelona.

PUBLICITAT

La intervenció per part de l’Ajuntament va tenir lloc dijous a la tarda i va anar a càrrec d’Anna Garcia i Laura López, tècniques de la regidoria, que van participar en la taula Estratègies municipals de suport energètic a l’usuari vulnerable presentant el Projecte de prevenció i pal·liació de la pobresa energètica que es desenvolupa a Valls.

El Congrés Català de Pobresa energètica és una iniciativa conjunta impulsada per diverses administracions, per crear un front comú que defensi i garanteixi els drets energètics de la ciutadania, sobretot d’aquella que es troba en situació de vulnerabilitat i/o exclusió social.

La finalitat és disposar d’un espai de trobada entre els múltiples actors que incideixen en l’atenció a la pobresa energètica a Catalunya, impulsant coneixement, debat i millor prevenció i gestió.

PUBLICITAT