Sota el lema Sem Catalunya Nord, fem Països Catalans, milers de persones vingudes d’arreu del territori, entre les quals molts vallencs que s’hi van desplaçar en cotxe o en els autobusos de l’ANC que sortien de poblacions properes com Tarragona, van omplir dissabte passat els carrers de Perpinyà en la manifestació de la Diada de la Catalunya Nord, recordant la signatura del Tractat dels Pirineus, el 7 de novembre de 1659, que va suposar la divisió del país.

PUBLICITAT

La mobilització d’aquest 2018 va tenir un record especial per tots els presos i exiliats i, en aquest sentit, un dels moments més emotius de la jornada reivindicativa es va produir quan es van llegir les cartes de Jordi Sànchez i de Jordi Cuixart.

La Presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie agraïa a la Catalunya Nord la solidaritat i parlava de futur.

PUBLICITAT