La nova edició de La Marató de TV3 a Valls, començarà amb el Mou-te per la Marató, aquest dissabte 17 de novembre.
Una ‘master class‘ de zumba i spinning que tindrà lloc al Pavelló Xavi Tondo.
Amb la participació de les monitores Míriam GS d’EnjoyCarol i Laura d’Infinity Dansa, Maria Benaiges del Patronat d’Esports, Natàlia Bonet i Anna Pérez.
També s’ha organitzat la sisena edició del Pedaleja per La Marató, una sortida ciclista de 12 km, de dificultat baixa amb sortida i arribada des del Joana Ballart i amb una aturada a Vallmoll.

PUBLICITAT

Al mes de desembre, arribaran els tres darrers actes d’aquesta edició.
L’acte central de La Marató, que des de les 9 del matí fins al vespre inclourà diferents activitats, com el popular partit entre grup de famosos i gent de Valls.
La gran novetat d’aquesta edició serà el Concert de La Marató. Artistes de Valls com Elena VolpiniJay Blanes, Mostassa, Jordi Jubany, Meritxell Estivill, Ramon Garreta, La Tieta Clara, Maria Jacobs & Eduard Fernández o Penjats de l’Ham obsequiaran els presents amb un concert en benefici de La Marató, presentat per Marta Ortega.

El dia 13 de desembre, a les 7 de la tarda, a l’edifici de Casa Caritat, Maria Masvidal realitzarà la conferència “Nous tractaments del càncer”.
Per acabar amb els actes d’aquesta nova edició, a la sala Kursaal de Valls, a les nou del vespre del dia 15 de desembre, tindrà lloc el sopar solidari, un sopar que servirà de cloenda dels actes i activitats del CB Valls amb La Marató del 2018.

PUBLICITAT