La Biblioteca Carles Cardó acollirà diverses activitats relacionades amb el món de la salut, en el marc del projecte «Píndoles de salut» promogut per la Central de Biblioteques de Tarragona.

PUBLICITAT

Un contacontes donarà el tret de sortida aquest divendres 16 de novembre a les 17.30 h a la Sala d’actes de la Biblioteca Carles Cardó, amb el nom de «A la Biblioteca fem salut!» presentat per Còdol Educació. Els infants descobriran l’apassionant història del Doctor Frias, amic dels més petits, un doctor que volia que els infants de la seva ciutat cresquessin sans i feliços.

El pròxim mes de gener, la biblioteca té programada també una sessió del Club de lectura on es comentarà la novel·la «Incert camí», d’Eduard Prats i on es preveu comptar amb la presència de l’autor. Paral·lelament, la biblioteca ha rebut un lot de llibres de divulgació mèdica per tal d’actualitzar els continguts de la secció.

PUBLICITAT