La Biblioteca Carles Cardó en el marc del projecte «Píndoles de salut» 

La Biblioteca Carles Cardó acollirà diverses activitats relacionades amb el món de la salut, en el marc del projecte «Píndoles de salut» promogut per la Central de Biblioteques de Tarragona.

PUBLICITAT

Un contacontes donarà el tret de sortida aquest divendres 16 de novembre a les 17.30 h a la Sala d’actes de la Biblioteca Carles Cardó, amb el nom de «A la Biblioteca fem salut!» presentat per Còdol Educació. Els infants descobriran l’apassionant història del Doctor Frias, amic dels més petits, un doctor que volia que els infants de la seva ciutat cresquessin sans i feliços.

El pròxim mes de gener, la biblioteca té programada també una sessió del Club de lectura on es comentarà la novel·la «Incert camí», d’Eduard Prats i on es preveu comptar amb la presència de l’autor. Paral·lelament, la biblioteca ha rebut un lot de llibres de divulgació mèdica per tal d’actualitzar els continguts de la secció.

El CB Valls amb la Marató de Tv3

El pròxim mes de gener, la biblioteca té programada també una sessió del Club de lectura on es comentarà la novel·la «Incert camí», d’Eduard Prats i on es preveu comptar amb la presència de l’autor. Paral·lelament, la biblioteca ha rebut un lot de llibres de divulgació mèdica per tal d’actualitzar els continguts de la secció.

La nova edició de La Marató de TV3 a Valls, començarà amb el Mou-te per la Marató, aquest dissabte 17 de novembre.
Una ‘master class‘ de zumba i spinning que tindrà lloc al Pavelló Xavi Tondo.
Amb la participació de les monitores Míriam GS d’EnjoyCarol i Laura d’Infinity Dansa, Maria Benaiges del Patronat d’Esports, Natàlia Bonet i Anna Pérez.
També s’ha organitzat la sisena edició del Pedaleja per La Marató, una sortida ciclista de 12 km, de dificultat baixa amb sortida i arribada des del Joana Ballart i amb una aturada a Vallmoll.

Al mes de desembre, arribaran els tres darrers actes d’aquesta edició.
L’acte central de La Marató, que des de les 9 del matí fins al vespre inclourà diferents activitats, com el popular partit entre grup de famosos i gent de Valls.
La gran novetat d’aquesta edició serà el Concert de La Marató. Artistes de Valls com Elena VolpiniJay Blanes, Mostassa, Jordi Jubany, Meritxell Estivill, Ramon Garreta, La Tieta Clara, Maria Jacobs & Eduard Fernández o Penjats de l’Ham obsequiaran els presents amb un concert en benefici de La Marató, presentat per Marta Ortega.

El dia 13 de desembre, a les 7 de la tarda, a l’edifici de Casa Caritat, Maria Masvidal realitzarà la conferència “Nous tractaments del càncer”.
Per acabar amb els actes d’aquesta nova edició, a la sala Kursaal de Valls, a les nou del vespre del dia 15 de desembre, tindrà lloc el sopar solidari, un sopar que servirà de cloenda dels actes i activitats del CB Valls amb La Marató del 2018.

Vota els pressupostos participatius del 15 al 25 de novembre

PUBLICITAT