Pere Cano una vegada més ens actualitza i recomana fent cinc cèntims les obres teatrals que podem veure als escenaris vallencs aquest cap de setmana, especialment de “Les noies de Mossbank Road“, una obra basada en el text de l’anglesa Amelia Bullmore, amb traducció a la llengua catalana de Roser Batalla i direcció de Sílvia Munt, que s’ha convertit en el fenomen teatral de la temporada a Catalunya, gràcies a la temàtica tractada. La història de l’amistat incondicional entre tres dones al llarg de les seves vides n’és l’eix conductor. Amb la interpretació de les tres grans actrius Marta Marco, Clara Segura i Daniela Feixas.

PUBLICITAT

També, ens fa un breu comentari de les últimes obres de les quals ha gaudit la ciutat i ens apropa a la música parlant dels Amics de la música de Valls i el seu pròxim concert.

PUBLICITAT