La 13a Nit de Castells que se celebrarà el dissabte 15 de desembre a Valls, englobarà teatre, música i audiovisuals.
El Centre Cultural del km0 casteller acollirà la celebració coorganitzada per la Revista Castells, TAC12, la Xarxa de Comunicació Local i l’Ajuntament de Valls, i serà dirigida artísticament per la creadora i productora tarragonina Maria Roig Alsina, en la seva doble faceta audiovisual i d’escriptura.

PUBLICITAT

Teatre, música i audiovisuals, que tindran un nexe comú, la història. Maria Roig ens ho explicava així.
Durant la gala, tres actors mantindran uns diàlegs que ens faran reflexionar sobre alguns aspectes que han canviat molt en els últims cent anys. El premi ens traslladarà també a aquest passat romàntic, un objecte en forma de trofeu, dinàmic, amb moviment i amb història.

Pel que fa als premis d’aquest anys, Jordi Roigé, coeditor de la Revista Castells ens els anomenava així.

Una gala que és podrà seguir assistint en directe o per la televisió. Xavier Abelló, director de TAC12 ens ho comunicava així.

PUBLICITAT