Es constitueix a Valls la Taula per a la igualtat en l’àmbit LGTBI 

L’Ajuntament de Valls signa el conveni de col·laboració per al desenvolupament del Servei d’Atenció Integral LGBT amb la Generalitat de Catalunya.

PUBLICITAT

Des del juny de 2017 es duu a terme, a l’Ajuntament de Valls, aquest servei que forma part del Contracte Programa entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i l’Ajuntament. Oferint atenció social i acompanyament, així com informació i assessorament en els àmbits social, jurídic i psicològic.
Jordi Cartanyà, regidor de Serveis Socials, ens informa així.

Els objectius de la Regidoria de Benestar Social i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Valls, són vetllar per a la garantia d’una protecció integral, immediata i efectiva, per tal de garantir els drets i per erradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

Mireia Mata, directora general d’Igualtat, ens explica perquè les polítiques LGTB són tan importants. I agraïa la feina de les regidories.

Núria Gavarró, regidora d’Igualtat, exposava el repte de tots els Ajuntaments, com a administracions públiques de Catalunya.

Seguidament s’ha constituït a Valls la Taula per a la igualtat en l’àmbit LGBT amb l’objectiu de crear un espai de debat, coordinació i impuls d’actuacions en aquesta matèria.

El Black Friday torna amb força al comerç de Valls

La campanya de Black Friday, per tercer any consecutiu, arriba aquest divendres 23 de novembre als comerços vallencs. Pretén donar el tret de sortida de les compres nadalenques amb la intenció d’oferir els millors preus per incentivar el consum al comerç local i de proximitat, amb un total de 43 comerços participants.
Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme ens el presenta així.

Força comerços tindran horaris especials durant la jornada del divendres.
Carme Sendra, en representació de Comerç de Valls ens informa així.

Amb aquest horari ampliat es pretén apropar el concepte d’immediatesa de compra dels articles i productes al comerç de proximitat.

Les ofertes i promocions dels diversos establiments, així com els diferents horaris s’anunciaran a les xarxes socials de Facebook i Twitter de Comerç de Valls.
(www.facebook.com/ComercdeValls) (@comercdevalls)

Vota els pressupostos participatius del 15 al 25 de novembre

PUBLICITAT