L’Ajuntament de Valls ha iniciat les obres de construcció de la nova pista de bàsquet a l’aire lliure a la zona d’esports urbans del barri del Fornàs.

PUBLICITAT

Un projecte que va ser votat per la ciutadania en el passat procés de pressupostos participatius amb una inversió de 39.000 euros. La nova construcció completarà la zona d’esports urbans de Valls, conjuntament amb el complex esportiu municipal del Patronat d’Esports al Fornàs. La pista de bàsquet serà d’accés lliure i s’espera que les obres, adjudicades a l’empresa Bosir, acabin a principis de l’any vinent. El projecte també preveu la instal·lació d’una tanca perimetral, mobiliari urbà i arbrat.

Un solar que té una superfície de 2.575 metres quadrats per fomentar la pràctica de l’esport a l’aire lliure, en especial esports urbans adreçats sobretot a infants i joves.
Albert Batet, alcalde de Valls ho expressava així.

PUBLICITAT