El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Valls ha organitzat diversos actes centrats especialment en el foment de l’allargament de la vida útil dels objectes i de l’economia circular, amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2018, que se celebra entre el 17 i el 25 de novembre.
Amb l’objectiu de generar sensibilitat envers la prevenció, la reutilització i el reciclatge dels residus, s’ha celebrat la tercera edició del mercat del RECanvi Escolar que ha reunit a 325 alumnes de 5è curs de primària de totes les escoles de la ciutat. Cadascun d’ells ha portat fins a 4 objectes que ja no volien per intercanviar-los per objectes d’altres alumnes.

PUBLICITAT

Per altra banda, s’ha organitzat una sessió informativa, «Què és l’economia circular? Estratègies empresarials per caminar cap a la sostenibilitat», a càrrec d’Alfred Vara, Cap del Departament de Prevenció de residus i eficiència dels recursos de l’Àrea d’Economia Circular de l’Agència de Residus de Catalunya que tindrà lloc aquest dimecres 21 de novembre a les 19 hores a la sala d’actes de l’IEV.

PUBLICITAT