Comencen les obres de construcció de la futura pista de bàsquet a l’aire lliure del Fornàs

L’Ajuntament de Valls ha iniciat les obres de construcció de la nova pista de bàsquet a l’aire lliure a la zona d’esports urbans del barri del Fornàs.

PUBLICITAT

Un projecte que va ser votat per la ciutadania en el passat procés de pressupostos participatius amb una inversió de 39.000 euros. La nova construcció completarà la zona d’esports urbans de Valls, conjuntament amb el complex esportiu municipal del Patronat d’Esports al Fornàs. La pista de bàsquet serà d’accés lliure i s’espera que les obres, adjudicades a l’empresa Bosir, acabin a principis de l’any vinent. El projecte també preveu la instal·lació d’una tanca perimetral, mobiliari urbà i arbrat.

Un solar que té una superfície de 2.575 metres quadrats per fomentar la pràctica de l’esport a l’aire lliure, en especial esports urbans adreçats sobretot a infants i joves.
Albert Batet, alcalde de Valls ho expressava així.

Més de 300 alumnes participen en el mercat del RECanvi Escolar

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Valls ha organitzat diversos actes centrats especialment en el foment de l’allargament de la vida útil dels objectes i de l’economia circular, amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2018, que se celebra entre el 17 i el 25 de novembre.
Amb l’objectiu de generar sensibilitat envers la prevenció, la reutilització i el reciclatge dels residus, s’ha celebrat la tercera edició del mercat del RECanvi Escolar que ha reunit a 325 alumnes de 5è curs de primària de totes les escoles de la ciutat. Cadascun d’ells ha portat fins a 4 objectes que ja no volien per intercanviar-los per objectes d’altres alumnes.

Per altra banda, s’ha organitzat una sessió informativa, «Què és l’economia circular? Estratègies empresarials per caminar cap a la sostenibilitat», a càrrec d’Alfred Vara, Cap del Departament de Prevenció de residus i eficiència dels recursos de l’Àrea d’Economia Circular de l’Agència de Residus de Catalunya que tindrà lloc aquest dimecres 21 de novembre a les 19 hores a la sala d’actes de l’IEV.

PUBLICITAT