L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera activa aquest mes de desembre el nou paquet de cursos de Formació en Àrees Laborals Prioritàries (FOAP), finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb 320.883 euros, que permetrà formar en els mesos vinents a 165 persones en situació d’atur.

PUBLICITAT

Vallsgenera no només consolida aquesta línia en la seva oferta de formació ocupacional, sinó que la situarà en el seu màxim històric amb rècord de beneficiaris.
L’alcalde de Valls, Albert Batet, i el regidor d’Empresa i Ocupació, Joan Carles Solé, han avançat les línies dels nous cursos en una visita a l’empresa vallenca Plàstics Clofent, una de les companyies que col·labora i ha contractat personal format des de l’institut municipal.

Les persones destinatàries dels cursos són treballadors en situació d’atur demandants d’ocupació, en especial persones amb dificultats d’inserció o en situació de vulnerabilitat social.

PUBLICITAT