Vallsgenera formarà 165 aturats en Àrees Laborals Prioritàries a través dels Plans FOAP

L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera activa aquest mes de desembre el nou paquet de cursos de Formació en Àrees Laborals Prioritàries (FOAP), finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb 320.883 euros, que permetrà formar en els mesos vinents a 165 persones en situació d’atur.

PUBLICITAT

Vallsgenera no només consolida aquesta línia en la seva oferta de formació ocupacional, sinó que la situarà en el seu màxim històric amb rècord de beneficiaris.
L’alcalde de Valls, Albert Batet, i el regidor d’Empresa i Ocupació, Joan Carles Solé, han avançat les línies dels nous cursos en una visita a l’empresa vallenca Plàstics Clofent, una de les companyies que col·labora i ha contractat personal format des de l’institut municipal.

Les persones destinatàries dels cursos són treballadors en situació d’atur demandants d’ocupació, en especial persones amb dificultats d’inserció o en situació de vulnerabilitat social.

Comencen les obres de l’última fase del projecte del Museu Casteller de Catalunya

Aquesta setmana han començat les obres del que és l’última fase del projecte de Món Casteller · Museu Casteller de Catalunya.

Amb una inversió d’1.660.000 euros IVA inclòs, els treballs han començat ara a l’exterior de l’equipament i aviat s’iniciarà la instal·lació de la museografia dissenyada per l’experimentat escenògraf i museògraf Ignasi Cristià.

La instal·lació de la museografia és l’última de les fases per completar aquest equipament cultural i turístic que s’ha aixecat a la plaça del Blat de Valls, Km0 del fet casteller, que impulsa el consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Valls i la Coordinadora de Colles Castelleres.

S’ensorra l’interior d’una casa deshabitada al carrer santa Marina de Valls

S’ensorra el trespol de la 2a planta d’una casa deshabitada situada al carrer santa Marina 3 de Valls.

Els fets han ocorregut aquest dimecres a la tarda. Les primeres inspeccions tècniques han constatat que no hi hauria afectacions a les cases veïnes, tampoc hi ha afectacions a la via pública i el carrer es manté obert.
Avui al matí amb llum de dia s’acabarà d’analitzar l’estat de l’immoble i els tècnics municipals valoraran les actuacions a realitzar.

Vota els pressupostos participatius del 15 al 25 de novembre

PUBLICITAT