El Pati va acollir la Jornada Gastronòmica del Calçot que obria oficialment la temporada de calçotades de Valls, aquest dissabte passat 24 de novembre.

PUBLICITAT

El tret de sortida s’esdevingué en un camp a pocs Km del centre de la ciutat amb motiu de l’arrencada del primer calçot. A càrrec de Carme Ruscalleda, Amiga de l’Autèntica Calçotada acompanyada per Albert Batet, alcalde de Valls, Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme i diversos membres representants de les entitats de Valls vinculats amb la jornada.
Seguidament, al Pati tenia lloc el Mercat de tastets de Cuina de Calçot i Vins DO Tarragona, el Showcooking amb els diferents xefs i el nomenament Amiga de l’Autèntica Calçotada de Valls a Carme Ruscalleda.

Aquesta edició de la Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls tenia un espai dedicat a Àngel Solé, reconegut xef vallenc que va morir fa uns mesos. En homenatge, les dues colles Xiquets de Valls enlairaven pilars i les jornades passen a portar el seu nom per premiar la seva trajectòria.

PUBLICITAT