La Coral Infantil Cors Alegres celebra el seu 50è aniversari. Ésser clau per promoure i fomentar el cant coral a Valls, per educar en valors i per donar a conèixer la mateixa cultura a través de la música.

PUBLICITAT

L’entitat vol commemorar aquesta trajectòria amb tots aquells centenars de vallencs i vallenques que han format part de la coral i ho han fet possible.
Per celebrar l’aniversari amb la ciutat, s’ha dissenyat l’EnCANTA‘t 50, una trobada musical de totes les escoles de primària de Valls amb la interpretació de la cantata “Rebel·lió a la Cuina” d’Antoni Miralpeix, el diumenge 24 de març a la tarda al Centre Cultural Municipal.
Imma Piñas, membres de la Comissió del 50è aniversari de l’entitat, ens ho explicava així.
L’entitat també ha renovat la seva imatge gràfica i el web, ha creat marxandatge per a l’ocasió, es va elaborar un mural el passat 6 d’octubre, s’ha dissenyat un paraigua i s’ha volgut editar un llibre amb un recull de fotos i anecdotari dels 50 anys d’història de la coral, a càrrec de Roger Roig.

Finalitzarà el dia 29 de juny amb el concert cloenda al Centre Cultural Municipal de Valls, on tindrà lloc l’acte de final de curs dels grups actuals de la coral i una peça inèdita composta per Pep Mateu amb lletra d’Eva Secall, i amb un dinar de germanor.

Marc Ayala, regidor de Cultura, agraïa a l’entitat.

 

PUBLICITAT