Carme Ruscalleda Amiga de l’Autèntica Calçotada de Valls

El Pati va acollir la Jornada Gastronòmica del Calçot que obria oficialment la temporada de calçotades de Valls, aquest dissabte passat 24 de novembre.

PUBLICITAT

El tret de sortida s’esdevingué en un camp a pocs Km del centre de la ciutat amb motiu de l’arrencada del primer calçot. A càrrec de Carme Ruscalleda, Amiga de l’Autèntica Calçotada acompanyada per Albert Batet, alcalde de Valls, Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme i diversos membres representants de les entitats de Valls vinculats amb la jornada.
Seguidament, al Pati tenia lloc el Mercat de tastets de Cuina de Calçot i Vins DO Tarragona, el Showcooking amb els diferents xefs i el nomenament Amiga de l’Autèntica Calçotada de Valls a Carme Ruscalleda.

Aquesta edició de la Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls tenia un espai dedicat a Àngel Solé, reconegut xef vallenc que va morir fa uns mesos. En homenatge, les dues colles Xiquets de Valls enlairaven pilars i les jornades passen a portar el seu nom per premiar la seva trajectòria.

Les noies del CB Valls Lear segueixen intractables com a líders, i derrota dels nois del CB Valls Nutrion

Les vallenques del CB Valls Lear es mantenen líders indiscutibles de la lliga, desena victòria en onze partits. Aquest cap de setmana han jugat a casa contra el CEE Mas Avícola de Sabadell.
Els nois de CB Valls Nutrion van jugar fora de casa contra el Anagan Olivar de Saragossa, sumant una nova derrota molt ajustada.

Jaume Pros, des del pavello Joana Ballart, ens n’explica tots els detalls.

La Coral Infantil Cors Alegres celebra el seu 50è aniversari amb diversos actes

La Coral Infantil Cors Alegres celebra el seu 50è aniversari. Ésser clau per promoure i fomentar el cant coral a Valls, per educar en valors i per donar a conèixer la mateixa cultura a través de la música.

L’entitat vol commemorar aquesta trajectòria amb tots aquells centenars de vallencs i vallenques que han format part de la coral i ho han fet possible.
Per celebrar l’aniversari amb la ciutat, s’ha dissenyat l’EnCANTA‘t 50, una trobada musical de totes les escoles de primària de Valls amb la interpretació de la cantata “Rebel·lió a la Cuina” d’Antoni Miralpeix, el diumenge 24 de març a la tarda al Centre Cultural Municipal.
Imma Piñas, membres de la Comissió del 50è aniversari de l’entitat, ens ho explicava així.
L’entitat també ha renovat la seva imatge gràfica i el web, ha creat marxandatge per a l’ocasió, es va elaborar un mural el passat 6 d’octubre, s’ha dissenyat un paraigua i s’ha volgut editar un llibre amb un recull de fotos i anecdotari dels 50 anys d’història de la coral, a càrrec de Roger Roig.

Finalitzarà el dia 29 de juny amb el concert cloenda al Centre Cultural Municipal de Valls, on tindrà lloc l’acte de final de curs dels grups actuals de la coral i una peça inèdita composta per Pep Mateu amb lletra d’Eva Secall, i amb un dinar de germanor.

Marc Ayala, regidor de Cultura, agraïa a l’entitat.

Vota els pressupostos participatius del 15 al 25 de novembre

PUBLICITAT