La Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2018, que es va dur a terme entre el 17 i el 25 de novembre tenia l’objectiu de generar sensibilitat envers la prevenció, la reutilització i el reciclatge dels residus. El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Valls va organitzar actes centrats especialment per fomentar l’allargament de la vida útil dels objectes.

PUBLICITAT

Es va celebrar la 3a edició del Mercat del RECanvi Escolar, esdeveniment que va comptar amb la participació de l’alumnat de 5è curs de primària de totes les escoles de la ciutat.Un augment considerable respecte les últimes edicions amb un total de 745 objectes, dels quals se’n van intercanviar el 71%, de manera que es va evitar la generació de 139 kg de residus. L’avaluació posterior que es va fer de l’activitat entre tots els assistents va ser molt positiva.

PUBLICITAT