Les tradicionals festes anuals de la Unió Anelles de la Flama tindran lloc el 7, 8 i 9 de desembre de 2018. Una programació plena d’activitats obertes a tothom.

PUBLICITAT

El tret de sortida serà el divendres 7 a la tarda amb activitats infantils i juvenils amb jocs gegants, inflables i karaoke. Dissabte 8 de desembre tindrà lloc l’acte central de les festes, el tradicional dinar de germanor al restaurant El Tast, a l’Hotel Class de Valls amb l’assistència de prop més d’un centenar i mig de socis i diverses autoritats. L’endemà, diumenge 9, es donarà el tret de sortida a l’últim dia de festes amb un torneig de bàsquet i un torneig infantil de futbol. A continuació el concurs de paelles de les diverses colles i balls de l’entitat cultural vallenca. Més tard hi haurà un cafè concert.

La Unió Anelles de la Flama posarà fi a les festes amb el tradicional joc de la Pula, en benefici de La Marató de TV3.

PUBLICITAT